Mesajul PNL Sector 1 pentru primarul scandal de la sectorul 1: Te așteptăm la ședința de Consiliu cu raportul Curții de Conturi!

Share:

Astăzi este o nouă ședință de Consiliu Local, la care cel mai probabil primarul scandal al sectorului 1 va chiuli, așa cum face mereu. Din păcate, Clotilde Armand nu a reușit nici până în prezent să coboare cu picioarele pe pământ și să vadă realitatea în care se află comunitatea de care își bate joc: mizerie, șobolani, blocaje instituționale și ilegalități flagrante constatate de Curtea de Conturi. O primărie complet blocată, în care interesul cetățenilor nu este nici măcar pe ultimul loc în lista de priorități.

Mesajul PNL Sector 1: „Clotilde Armand, te așteptăm astăzi la ședința de Consiliu Local să le prezinți cetățenilor raportul integral al Curții de Conturi. Cum ai încălcat legea, de ce și ce măsuri ai luat. Te asigurăm că bucureștenii din Sectorul 1 vor afla oricum toate ilegalitățile comise în primărie, iar justitia își va face treaba”.

Ne menținem poziția anunțată zilele trecute: consilierii locali PNL Sector 1 se vor ABȚINE ÎN BLOC de la toate proiectele propuse de Clotilde Armand până când Primăria Sectorului 1 va intra în legalitate. Raportul Curții de Conturi îi privește pe cetățeni, pentru că arată cum s-au cheltuit ilegal banii lor. De aceea el TREBUIE SĂ FIE PUBLIC!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.