Victor Ponta, revoltat: Importăm energie scumpă, mărim taxe, ne împrumutăm cu dobânzi enorme, am renunțat la toate proiectele de investiții!

Fostul premier, Victor Ponta, explică, în stilul care îl caracterizează care sunt cauzele pentru care România are cea mai scumpă energie din Europa.
„Ca sa intelegeti de ce Romania are cea mai scumpa energie din Europa ( desi in 2014 aveam excedent si exportam in alte tari ; si aveam si cele mai mari proiecte de noi facilitati de productie pe hidro, carbune, nuclear si energie verde) . Dar acum avem “Romania lucrului bine facut”
Mi-a trimis un prieten aceasta stire si mi-a adus aminte ce mi-a spus in 2014 : “daca mai tot vorbesti tu Victor de independenta energetica , de salvarea Companiei Oltenia, de Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda cu chinezii si de modernizarile de la Hidroelectrica pe care ai scos-o din insolventa – sa vezi ce pierzi tu Alegerile “!!! Ciudat prieten!
Si mi-am adus si eu aminte cand vorbeam cu Teodorovici ca am luat 90% din banii europeni si spuneam ca o ne “execute” pentru asta! Sau ca am platit datoria la FMI, am marit salarille si pensiile si am redus TVA si impozitul pe dividende; plus ca facut deficit sub 1% si ne imprumutam cu dobanda sub 2% ! Trebuia sa fim pedepsiti pentru asta si am fost! Si mi-am amintit si de alt prieten care mi-a spus ca nu o sa fac niciodata Comarnic – Brasov si ca o sa “platesc” scump incapatanarea asta ! Alt prieten ciudat!
Ma “bucur” insa ca Dl Iohannis si cei 7 Prim Ministrii care au venit dupa mine ( 3 PSD , 3 PNL si Ciolos USR ) au invatat din “greselile” mele . Acum importam energie scumpa , marim taxe , ne imprumutam cu dobanzi enorme, am renuntat la toate proiectele de investitii si au plecat si EXXOn din Marea Neagra .
Dar – acum e bine! Focile sunt fericite – romanii tac si platesc! Aleluia !”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.