Ponta taxează dur complicitatea dintre guvernanți, producători și distribuitori în privința creșterii tarifelor la energie. Cetățenii, singurii perdanți!

Share:

Liderul Pro România, Victor Ponta, ironizează complicitatea dintre guvernanți, producători și distribuitori în privința creșterii tarifelor la energie.

„Guvernul castiga din cresterea taxelor – producatorii si distribuitorii din cresterea preturilor si a tarifelor = cine pierde din toata afacerea asta ? Ghici ghicitoarea mea!”, a punctat Victor Ponta.

De altfel, fostul premier a realizat, recent, o radiografie dureroasă a societății românești, la șapte de ani de când zeci de mii de cetățeni au ieșit în stradă, furioși, pe fondul tragediei de la Clubul Colectiv.

Într-o postare publicată în social media, fostul șef al Guvernului României a făcut o comparație între anul 2015 cu 2022. Victor Ponta a avertizat că România a renunțat la independența energetică, cu Klaus Iohannis la butoane și „guvernele sale”. De asemenea, taxele au crescut, iar proiectele de investiții sunt la pământ.

Victor Ponta a profitat de ocazie și l-a ridiculizat pe Klaus Iohannis, președintele cu cel mai scăzut grad de încredere din ultimii 32 de ani, potrivit celor mai recente sondaje.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.