Ludovic Orban (Forța Dreptei), revoltat: „Rușinică! În timp ce calcă în picioare mediul privat, guvernul mărește salariile bugetarilor!”

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, critică dur decizia guvernului a a abandona, din nou, mediul privat în dauna bugetarilor.

„Rușinică! În timp ce calcă în picioare mediul privat, guvernul mărește vineri salariile bugetarilor!”, a spus Ludovic Orban.

De menționat faptul că Ludovic Orban a taxat dur iresponsabilitatea guvernanților în scandalul „exploziei” prețurilor la energiei și la gaze.

„Ăștia au luat-o razna complet. Sfidează orice logică economică elementară. Cred că i-a bătut soarele în cap cât au fost în concediu. Cum să reduci prețul la energie electrică și la gazul natural dacă tu supraimpozitezi toate companiile, de pe întreg lanțul”, a precizat fostul premier care a adăugat, în context, faptul că, astăzi, guvernul datorează companiilor de furnizare sumele pentru compensarea prețului plafonat pe aproape 5 luni de zile, deși bani în buget să le plătească nu și-au prevăzut”, a mai spus Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.