Noul director general al Romsilva, Daniel Nicolăescu, prezintă obiectivele mandatului său!

La începutul mandatului său, directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Daniel Nicolăescu, prezintă obiectivele mandatului său, provizoriu, de patru luni, care a debutat la 1 septembrie.
În viziunea directorului general Daniel Nicolăescu, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, ca instituție care asigură gospodărirea pădurilor proprietatea publică a statului, trebuie să fie un exemplu de urmat, un model de profesionalism, implicare socială, eficiență și eficacitate.
În continuare, prezentăm principalele obiective ale mandatului de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva:
1. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva înseamnă în primul rând 𝙋𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙞𝙨𝙢. Trebuie să ne asigurăm că angajații Regiei sunt model de profesionalism pentru toți silvicultorii și că Romsilva promovează și încurajează performanța și descurajează lipsa de competență și practicile non-conforme sau cele care contravin deontologiei profesionale.
2. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva ca parte a societății românești – 𝙏𝙧𝙖𝙣𝙨𝙥𝙖𝙧𝙚𝙣𝙩̗𝙖̆. Întrebăm societatea ca să învățăm către ce ținte tindem în gospodărirea pădurii. Noile provocări de mediu și sociale determină cerințe noi și diverse din partea societății care trebuie cunoscute și adresate cu prioritate prin gestionarea pădurilor proprietatea publică a statului.
3. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – adaptare organizațională la provocările actuale – 𝙀𝙛𝙞𝙘𝙖𝙘𝙞𝙩𝙖𝙩e. Management eficace al pădurii, care își atinge în mod transparent țelurile stabilite, cu fructificarea experienței românești în planificarea și implementarea managementului pădurii.
4. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva – performanță în slujba economiei naționale – 𝑬𝒇𝒊𝒄𝒊𝒆𝒏𝒕̗𝒂̆. Pădurea gestionată de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este un bun public – gestionat cu eficiență economică poate să contribuie hotărâtor la o contribuție economică crescută a sectorului forestier național, atât cel de stat cât și cel privat.
Obiectivele detaliate ale mandatului de director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva pot fi consultate accesând următorul link
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.