Marcel Ciolacu îi pune la punct pe tinerii liberali care au adus injurii PSD: „Poate o fi un amendament la România Educată!”

Share:

Întrebat dacă exclude ideea alegerilor anticipate, Ciolacu a afirmat, în exclusivitate la România Tv, că acestea ”nu sunt oportune” având în vedere contextul geo-politic actual.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că niciunul dintre reprezentanţii PSD nu l-a criticat public pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. În acest context, Ciolacu e de părere că şefii din PNL ar trebui ”să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei”.

”Eu cred că în acest moment cea mai bună variantă este această coaliţie. Bine ar fi, totuşi, să-i bage în şedinţe pe toţi care ies şi clăncănesc aşa, neîntrebaţi şi prosteşte, să se afirme ei, e fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider… Niciun membru PSD, niciun lider PSD din ţară, niciun membru al Parlamentului sau membru al Guvernului sau lider local nu a spus ceva la adresa domnului Nicolae Ciucă, primul ministru al României şi preşedintele Partidului Naţional Liberal. Poate domnii liberali care se uită la noi acum şi liderii lor înţeleg ceva din ce le-am transmis. Nimeni”, a susţinut Ciolacu, luni seară, în exclusivitate a România Tv.

Întrebat dacă exclude ideea alegerilor anticipate, Ciolacu a afirmat că acestea ”nu sunt oportune” având în vedere contextul geo-politic actual.

”În cazul în care nu va funcţiona această coaliţie şi nu încearcă totuşi să ajungem la un bun simţ – când începi să înjuri placa suedeză ai depăşit o linie roşie – dacă nu funcţionează această coaliţie nu avem ce face, ne întoarcem la votul românilor. Românii au întotdeauna dreptate şi cu asta am încheiat discuţia. Nu e un capăt de ţară”, a adăugat liderul PSD.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, atitudinea unora dintre liberalii participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema ”Next Level Leadership” care au scandat în repetate rânduri ”m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. ”Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”, a afirmat Ciolacu.

”O fi vreun amendament la aia, la legile.. la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie! E ruşinos ce s-a întâmplat şi preşedinta TNL-ului eu am văzut că şi-a cerut scuze şi o felicit pentru că, să ştiţi că să recunoşti o greşeală şi pentru politicieni, dar mai ales pentru cei tineri este un lucru… Vă daţi seama că îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la România Tv.

El a subliniat că ”data viitoare” îi va invita pe tinerii liberai la Tineretul Social Democrat, să vadă cum se poartă discuţiile şi se desfăşoară atelierele tinerilor politicieni din PSD.

”Presupun că cu cei de la microfon nu am stat şi nici nu o să stau vreodată la masă. Fiecare face cât poate. Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri. Nu am problemă cu plăcuţa suedeză”, a adăugat liderul PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.