Dan Petrescu ar putea fi demis de la CFR Cluj

Share:

Patronul de la CFR Cluj, Neluțu Varga, pare că a ajuns la limita răbdării cu Dan Petrescu, antrenorul acuzat de fani că prestează un joc mult prea bătrânesc și ineficient la echipa din Gruia. 

În campionat, CFR Cluj ocupă locul 7, cu 15 puncte după 8 etape. Lider în clasament este Farul Constanța, urmat de Rapid București, ambele cu 24 de puncte în 11 etape.

Dan Petrescu primește cel mai mare salariu dintre toți antrenorii din Liga 1, de 600.000 de euro pe an (50.000 de euro pe lună), plus o mulțime de bonusuri și clauze. Pentru că performanțele sunt modeste atât în competiția internă dar și în cupele europene , Varga ar fi gata să se despartă de Petrescu.

„Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid”, a declarat Varga, pentru PlaySport.

„Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit!

Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum”, a „tunat” patronul de la CFR.

Rezultatele slabe au umplut paharul pentru Neluțu Varga.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.