Primarul general, Nicușor Dan, o nouă promisiune onorată: Teatrele din București își deschid porțile pentru tineri!

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, anunță că teatrele din București își deschid porțile pentru tineri!
„Unul dintre acestea este Teatrul Excelsior Bucuresti, care a găzduit zilele trecute o întâlnire-eveniment în care adolescenții au intrat în dialog cu actorii și regizorii invitați să monteze primele spectacole ale stagiunii 2022-2023.
Au fost prezenți peste 100 de tineri, majoritatea redactori la publicațiile unor licee bucureștene, care au vrut să afle detalii din culisele spectacolelor și proiectelor din noua stagiune.
Întâlnirea a avut loc în contextul în care, din această toamnă, Teatrul Excelsior vine cu o nouă ofertă repertorială, bazată pe creații scenice curajoase și proiecte inovatoare, conectate atent la universul tinerei generații.
În noua stagiune, Teatrul Excelsior își așteaptă publicul cu piese contemporane, distinse cu numeroase premii internaționale, printre care: “Aproape” și“The Sweet Science of Bruising”, dar și cu 3 premiere: Solaris, Punk Rock, și cea mai cunoscută poveste a tuturor timpurilor, Romeo și Julieta, într-o nouă abordare scenică”, a precizat, duminică, pe pagina de Facebook, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.