George Simion, implicare totală. Liderul AUR va participa la cursurile școlii „Tineri pentru România”!

Share:

George Simion încearcă să-și atragă de partea sa cât mai mulți simpatizanți, motiv pentru care a anunțat că în septembrie, pe parcursul a trei zile, se va desfășura cursurile școlii „Tineri pentru România.” Liderul AUR vrea să transmită mai departe ideologia partidului către cei tineri, precizând că se vor organiza cursuri teoretice susținute de personalități consacrate, informează evz.ro.

George Simion a anunțat că între 22-25 septembrie, la Olimp, Constanța, se vor desfășura cursurile școlii „Tineri pentru România.” Pe parcursul celor trei zile, tineri membri și simpatizanți AUR sunt așteptați să participe la cursurile teoretice susținute de personalități consacrate.

„Pe parcursul a trei zile tinerii membri și simpatizanți ai AUR, cu dorința de a face primii pași spre o carieră politică, vor îmbina utilul cu plăcutul, atât prin cursuri teoretice susținute de personalități consacrate, cât și prin activități practice și sportive”, a scris Simion pe blogul său.

De asemenea, liderul AUR și-a anunțat prezența la evenimentul „Tineri pentru România”.

„Voi fi printre ei pentru a a mă asigura că înțeleg cât de importante sunt noțiunile de structuri de tineret, rolul tinerilor în politică, retorică politică, administrație, comunicare și social-media, dar și aspecte legate de credință, portul și gastronomia românească. Viitorul este al tinerilor!”, a mai spus George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.