George Simion și colegii săi demontează „campania furibundă contra AUR”: Alianța pentru Unirea Românilor nu este agentură rusească în România!

Share:
Liderii AUR denunță „campania furibundă contra AUR”.
„Sursa ˝informațiilor˝ rămâne însă la profesioniști. Colegii de ideologie ai progresiștilor de la București și de aiurea, adevărații lor patroni spirituali, sunt descendenții lui Stalin de la Ministerul de Externe al Federației Ruse și din falanga acestuia în România, Ambasada Rusiei.
Aceleași acuzații și minciuni, aceeași înșiruire de semi-adevăruri, care compun la final o imagine deformată, inversă, strâmbă.
Obiectivul final este comun: promovarea unei culturi a vinovăției, atrofierea până la dispariție a oricărui sentiment identitar, compromiterea tuturor politicienilor și personalităților publice care apără sau reprezintă românismul și suveranitatea României.
Alianța pentru Unirea Românilor nu este agentură rusească în România.
Agenții Moscovei lucrează la vedere, iar propaganda răspândită de aceștia sună la fel în comunicările Ambasadei, în mass-media progresistă, în retorica influencerilor și în postările trollilor”, au precizat, pe pagina de Facebook, George Simion și colegii săi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.