Liderul USR,  Cătălin Drulă, acuză: PSD și PNL plătesc din bani publici ca liderilor politici să le fie închinate ode la televiziuni!

Share:

Liderul USR, Cătălin Drulă, pune tunurile pe liderii PSD și PNL, dar și pe trusturile de presă care primesc sume uriașe pentru așa-zise servicii de „consultanță politică”.

“Au rafinat geanta de cărat bani de acum zece ani. Acum sunt bani publici, oarecum albiți, spun asta pentru că nu sunt complet albi. Asistăm la o situație bizară și anume că nu se plătește serviciul care se pretinde. Cred că procurorii, și îmi asum asta, sunt oarecum timorați.  Probabil nimeni nu vrea să își asume un dosar în care ar avea împotriva lui aceste puternice trusturi de presă. Să spunem, dacă un procuror s-ar uita pe bune la aceste contracte, să ia la răsfoit ce se întâmplă la partide, să întrebe aceste SRL-uri ce au făcut de banii aceștia, și, să le spună clar: vedeți că vorbiți sub jurământ despre ce ați făcut cu banii aceștia!”, a punctat Drulă, care a menționat că acest lucru este extrem de toxic la adresa democrației.

“Se plătesc bani pentru servicii fictive către un SRL care face consultanță politică. Pe baza faptului că acolo s-a plătit o factură de 100.000 de euro, dintr-o dată liderul acelui partid apare și i se cântă o odă timp de o oră”, a conchis liderul USR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.