Fapte, nu vorbe, la Ministerul Muncii! Implicarea lui Marius Budăi generează coșmaruri liberalilor!

Share:

Ministrul Muncii, Marius Budăi, este, alături de Marcel Ciolacu, principalul vector de imagine al PSD. În corul de proteste al liberalilor și useriștilor, ministrul Muncii a spus clar, răspicat, apăsat, că pensionarii merită respect. Și implicit pensii mai mari. Chiar dacă aceste majorări implică un efort uriaș de la bugetul de stat!

De altfel, ministrul Muncii a cerut, alături de Marcel Ciolacu, unul dintre puținii demnitari care au cerut renegocierea PNRR. Motivul: susținerea seniorilor României prin creșterea, binemeritată, a pensiilor.Nu există jumătăți de măsuri, pași înapoi, declarații electorale de dragul declarațiilor electorale.

Marius Budăi a solicitat, răspicat, pensii mai mari, dar și salarii mai mari. Premierul Ciucă a reacționat. Ca și alți liberali. Ca și liderii USR. „Nu există bani la buget!” este varianta pe care o tot auzm de ani buni. Ba mai mult, s-a cerut demiterea lui Budăi! „Crima” de a lupta pentru pensii și salarii mai mari trebuie sancționată dur, în opinia PNL.

Din fericire, Marcel Ciolacu și colegii de partid l-au susținut pe Marius Budăi în demersul său. Liberalii se tem de vizibilitatea lui Marius Budăi. De felul în care acesta pune mai presus de funcția de ministru, pe care vremelnic o ocupă, interesele pensionarilor. Care, după o viață de muncă, merită, din plin, pensii mai mari!

Convine sau nu unora sau altora, ministrul Muncii, Marius Budăi, este, de departe, cel mai vizibil și cel mai implicat ministru al Cabinetului Ciucă. Mulți dintre colegii săi liberali, de Guvern, sunt deranjați de pozițiile publice ale acestuia în favoarea pensionarilor , dar și a românilor cu venituri modeste. Marius Budăi este, practic, vectorul de imagine al PSD, în contextul unor crize simultane care aduc grave prejudicii milioanelor de români.

Sunt convins, însă, că liderii PSD și implicit ministrul Budăi, pe care mulți îl vor redus la tăcere, își vor impune punctul de vedere iar pensionarii vor primi, până la urmă, dacă nu pensiile pe care le merită, măcar unele mărite.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.