George Simion, mesaj tranșant după victoria coaliţiei conduse de Giorgia Meloni: „AUR va fi pe primul loc la următoarele alegeri, pe modelul din Italia”

Share:

George Simion speră ca victoria extremiştilor de dreapta din Italia să se repete și în România. Entuziasmat de succesul Giorgiei Meloni, liderul AUR crede că partidul său va fi pe primul loc la alegerile din 2024 si va prelua Puterea după modelul partidului Fratelli d`Italia. 

Victoria coaliţiei conduse de Giorgia Meloni, lidera formaţiunii Fratelli d’Italia, şi din care mai fac parte Liga, formaţiunea de dreapta a lui Matteo Salvini, şi Forza Italia, formaţiunea conservatoare a lui Silvio Berlusconi, îi dă speranţe liderului AUR George Simion.

Nu ne asteptam nici noi la o victorie atat de categorica. Este o victorie, sa speram ca vor confirma prin guvernare, iar Bruxelles-ul sa nu le puna piedici. Au fost etichetati, li s-a spus ca sunt de extrema dreapta, de fapt sunt forte patriotice. Trebuie lasati sa guverneze in interesul italienilor pentru că sunt europeni. Ne dorim o Europa puternică, unita„, a spus George Simion.

Liderul AUR crede că partidul său va fi pe primul loc la alegerile din 2024 si va prelua Puterea după modelul Italiei.

AUR va fi pe primul loc la urmatoarele alegeri, pe modelul din Italia„, a mai spus George Simion.

Coaliţia de dreapta condusă de Fratelli d’Italia, partidul Giorgiei Meloni, a câştigat alegerile legislative din Italia, conform unui exit poll Consorzio Opinio Italia pentru Rai.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.