George Simion, un nou apel către români: Manifestarea de duminică, 2 octombrie, este un strigăt al tuturor românilor! Nu vom pleca din stradă până când ceva nu se va întâmpla!

Share:

George Simion face apel de ultimă oră către români, să iasă în stradă duminică, precizând că nu este un protest exclusiv al AUR, ci vizează probleme sociale.

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi că protestul care va fi organizat pe 2 octombrie va porni din Piaţa Universităţii, apoi manifestanţii se vor deplasa în Piaţa Victoriei, unde vor fi cerute explicaţii Guvernului cu privire la problemele sociale cu care se confruntă românii, asigurând că manifestaţia se va desfăşura fără incidente.

„Protestul va fi organizat pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii, la ora 14,00. Este punctul de pornire. Nu este un protest care aparţine exclusiv AUR. Manifestarea de duminică este un strigăt al tuturor românilor şi în desfăşurarea protestului am invitat alături de noi şi alte formaţiuni politice, şi alte figuri publice, şi ONG-uri, sindicate şi patronate. Invităm alături de noi pe toţi românii, pe toţi bucureştenii, pe toţi oamenii care s-au săturat să vină la protest cu o factură. Veniţi cu factură la protest duminică, ora 14,00, în Piaţa Universităţii. Traseul este următorul, ne adunăm în Piaţa Universităţii, iar în momentul în care reuşesc să vină toate organizaţiile şi toate coloanele din toate judeţele ne vom porni într-un marş imens către Piaţa Victoriei (…). În Piaţa Victoriei rămânem şi aşteptăm ca doleanţele protestatarilor să fie ascultate de către guvernanţi.

Dacă e nevoie, rămânem şi luni şi marţi şi toată luna, dacă trebuie, până când Guvernul va comunica şi va explica de ce nu se revine la o piaţă de energie reglementată, de ce nu au intervenit asupra ratelor la bănci şi asupra ROBOR, care a crescut mult prea mult şi, desigur, va dialoga cu fiecare partener social (…) Am auzit formulări alarmiste, comparaţii cu 10 august, nu este cazul. Însă nu vom pleca din stradă până când ceva nu se va întâmpla. Moţiunea simplă depusă împotrivă lui Virgil Popescu ne-a arătat faptul că actuala coaliţie nu vrea să întreprindă nimic”, a precizat Simion, la o conferinţă de presă.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. George Rotaru spune

    Armata trebuie si ea sa participe si sa sprijine poporul, si cei din armata au familii in Romania….Acest GUVERN trbuie arestat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.