Ludovic Orban (Forța Dreptei) îi desființează pe Nicolae Ciucă și liberali: PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu. Ciucă e un premier care nu-l reprezintă decât pe Iohannis!

Share:

Liderul Forța Dreptei, Ludovc Orban, îl ia în râs pe actualul lider al executivului, Nicolae Ciucă, dar și pe foștii colegi de partid. 

PNL se face de râs în coaliția cu PSD, susține Ludovic Orban. În opinia președintelui Forța Dreptei, social-democrații dau tonul în alianța de guvernare, deși Nicolae Ciucă figurează drept premier.

„PNL, la ora actuală, îi lustruiește ghetele lui Ciolacu și e în postura de tovarăș de drum, dar în poziție secundară, care nu mai are capaicitatea de a impune vreo politică liberală. După preluarea de către PSD a poziției de premier, PNL nu va mai exista în actuala guvernare și asta va duce la prăbușirea PNL, că nu mai reprezintă pe nimeni decât pe sine și cei care dețin funcții sau sinecuri în structuri guvernamentale la nivel național și central”, a declarat Orban, pentru B1 TV.

„După rocadă, premierul Ciucă va avea mari probleme și va mai rămâne președinte al PNL doar dacă-l va sprijini Iohannis: Ciucă n-are nicio legătură cu liberalismul, cu PNL. Nu înțelege politică, nu înțelege economie, nu înțelege administrație. E un premier care nu-l reprezintă decât pe Iohannis, nu reprezintă electoratul PNL”, a afirmat fostul premier.

Mai mult, fostul premier l-a ridiculizat pe Nicolae Ciucă, pe care-l consideră un orator cel puțin modest.

„Eu nu mi-l imaginez pe Ciucă în postura de candidat la președinție. Ciucă încă e acceptat ca președinte (al PNL) că are funcția de premier și are pâinea și cuțitul în materie de funcții, de alocări de resurse către clientela de partid. Când nu va mai fi premier, nu va mai avea această putere și nu va mai avea absolut niciun fel de autoritate (…)

Ciucă are mari probleme inclusiv în comunicarea cu cetățenii. Dacă-l lași fără hârtie sau prompter, nu mai cunoaște bine decât o singură literă a alfabetului”, a mai punctat liderul partidului Forța Dreptei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.