Alarmant: Joe Biden continuă seria gafelor!

Share:

 Joe Biden continuă seria gafelor majore în spațiul public, ce produce mare îngrijorare în rândul Partidului Democrat și pune într-o lumină proastă Statele Unite ale Americii (SUA). 

Gafe pe bandă rulantă pentru Joe Biden, a cărui stare de sănătate a devenit subiect de îngrijorare, dar și de glume, de când democratul i-a luat locul la Casa Albă lui Donald Trump.

Miercuri, „cel mai puternic om din lume” a întrebat unde se află Jackie Walorski, o membră a Camerei Reprezentanților care a murit într-un accident de mașină, în luna august a acestui an.

Chiar după decesul femeii, Joe și Jill Biden au transmis un mesaj de condoleanțe, prin care s-au declarat „șocați și întrinstați”.

Joe Biden a mulțumit organizatorilor conferinței înainte de a întreba: „Jackie, ești acolo? Unde este Jackie?”.

Republicanii s-au declarat îngroziți de gafa lui Joe Biden.

„Aceasta este cu adevărat o gafă îngrozitoare și rușinoasă”, a scris pe Twitter Vicky Hartzler, membră republicană a Congresului din Missouri.

După momentul involuntar de „stand-up comedy”, Karine Jean-Pierre, purtătoare de cuvânt a Casei Albe, a declarat că președintele american a considerat prezența lui Jackie Walorski „în spiritele oamenilor”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.