Primarul general, Nicușor Dan, în vizită la Football Museum Bucharest

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, a făcut o vizită la șantierul Football Museum Bucharest, proiect ce va fi inaugurat în curând și care reprezintă primul muzeu din Europa de Est dedicat în exclusivitate fotbalului. Muzeul Fotbalului este situat în centrul istoric, se întinde pe o suprafață de 1.500 mp și este realizat în totalitate din fonduri private.
„Mă bucur că București se alătură celorlalte metropole europene care oferă turiștilor și rezidenților un muzeu reprezentativ dedicat fotbalului. Am convingerea că acest muzeu va contribui din plin la valorificarea potențialului turistic și sunt sigur că se va număra printre obiectivele turistice alese de vizitatorii Capitalei, fie ei români sau străini, iar pentru bucureșteni va reprezenta o opțiune foarte bună pentru petrecerea timpului liber”, a precizat Nicușor Dan.
Football Museum Bucharest este primul muzeu din România al fotbalului și își propune să ofere publicului autohton și turiștilor străini care aleg să viziteze Bucureștiul o experiență de interacțiune cu istoria fotbalului la cele mai înalte standarde.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.