Violeta Alexandru (Forța Dreptei) pune „punctul pe i”: Moțiunea simplă împotriva lui Sorin Câmpeanu este împotriva unui om care minte cum respiră!

Share:
Deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru, a precizat că „moțiunea simplă inițiată de Forța Dreptei împreună cu USR arată că Opoziția strânge rândurile și are o reacție de bun-simț față de stilul arogant, autosuficient, în care actuala coaliție înțelege să ocupe România”.
„Moțiunea este împotriva unui om care minte cum respiră. Nu s-a terminat totuși lumea cu Sorin Câmpeanu, o mai avea țara asta oameni care nu mint, nu păcălesc, nu sunt aroganți și nu obișnuiesc să dea peste nas oricui îndrăznește să fie de altă părere, o mai avea țara asta oameni care și-au făcut studiile în mod corect și care pot să ocupe funcții de demnitate publică fără să aibă acuzații de plagiat.
Săptămâna viitoare în Parlament va fi votată moțiunea simplă „România educată să fure. Sorin Câmpeanu face școala de rușine”, a mai spus, pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.