Marcel Ciolacu, promisiune onorată: S-au plafonat prețurile pentru populație la 0,68 şi 0,8 lei/kwh, la IMM-uri cu un leu, lucru pe care puțină lume și l-a permis în Europa!

Share:

Social-democrații susțin continuarea măsurii plafonării prețurilor la energie, atât pentru consumatorii casnici, dar și pentru IMM-uri.

„Ştim cu toții că s-au plafonat prețurile pentru populație la 0,68 şi 0,8 lei/kwh, la IMM-uri cu un leu, lucru pe care puțină lume și l-a permis în Europa. Şi vom continua!”, a precizat Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

„Atât consumatorii casnici, cât și firmele românești trebuie să aibă garanția unor prețuri predictibile și care să rămână la niveluri suportabile.

Aceasta este prioritatea momentului pentru PSD!”, scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Modificările ordonanţei de urgenţă pe energie au trecut de votul final. Vor plăti tariful minim – de 68 de bani şi clienţii casnici care au în întreținere cel puțin 3 copii, dar şi cei care utilizează dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor, nu doar cei care aveau un consum de până în 100 de kilowaţi pe lună.

Şi lăcaşurile de cult recunoscute oficial în ţara noastră vor avea un tarif de cel mult 1 leu pe kilowat/oră pentru 85% din consumul lunar. Parcurile industriale, de asemenea, vor plăti tot un leu pe kilowat/oră.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.