Copiii care doresc să învețe să joace fotbal pot beneficia gratuit de antrenamente în cadrul programului ”Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română”

Share:

Fundația Olimpică Română lansează Școala de Fotbal Fundația Olimpică Română, în cadrul căreia oferă cursuri gratuite de inițiere în fotbal pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

Cursurile se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul orar 16:30 -18:00 la Complexul Sportiv Ion Țiriac, Strada Ion Vlad, numărul 20-40, București.

Înscrierile se realizează telefonic la numărul 0740.959.739, în perioada 4 – 9 octombrie, în limita celor 80 de locurilor disponibile.

Scopul acestui proiect este inițierea copiilor în fotbal, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi la nivel național, indiferent dacă ne referim la sport de agrement sau de performanță. Cu siguranță antrenamentele din cadrul Școlii de Fotbal a Fundației Olimpice Române vor reprezenta baza unui stil de viață activ și a colaborării la nivel de echipă”, a declarat Ion Țiriac.

În data de 9 octombrie, la Complexul Sportiv Ion Țiriac din București, copiii înscriși vor participa la selecția pentru grupele debutante. Evenimentul este susținut de compania Alive Capital, partener al Fundației Olimpice Române.

Programul se va desfășura în perioada octombrie 2022 – martie 2023, iar copiii înscriși vor beneficia de antrenamente gratuite pe durata întregii perioade. Juniorii vor avea acces gratuit pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac, certificat 2 stele FIFA, și de experiența antrenorilor licențiați.

Programul de fotbal va fi susținut de fotbaliștii Marius Bâtfoi și Bogdan Stelea Jr., specializați în sportul pentru copii.

Bogdan Stelea Jr. și-a făcut debutul în lumea fotbalului la mijlocul anilor ’90. În cariera sa de fotbalist profesionist a jucat pentru cluburile Dinamo, Sportul, AFC Progresul București, CS Otopeni, FC Voluntari, CS Sportul Snagov și AFC Chindia Târgoviște.

Marius Bâtfoi este un fost fotbalist român, care a jucat pentru cluburile naționale de fotbal Steaua București(FCSB) , Astra Giurgiu, Unirea Urziceni, Voința Snagov, CS Otopeni, Academica Clinceni, Dunărea Galați, CS Balotești, ASA Târgu Mureș, AFC Chindia Târgoviște, CSA Steaua București, CS Tunari și cluburi internaționale, precum: Al Oruba (Emiratele Arabe Unite) și Flota Swinoujscie (Polonia). Marius are experiență de patru ani în antrenarea grupurilor de copii.

În cadrul evenimentului de înscriere din data de 9 octombrie va fi prezent fostul fotbalist Bogdan Stelea, care le va ura bun venit copiilor înscriși în program și le va oferi câteva sfaturi la început de drum.

Mă bucur că există astfel de programe gratuite care identifică copiii dornici să afle tainele sportului rege. Toți copiii înscriși la Școala de fotbal a Fundației Olimpice Române vor avea ocazia să învețe tehnicile de bază în acest sport și vor avea parte de toată susținerea, indiferent de nivelul la care vor performa. Apreciez inițiativa Fundației Olimpice Române și le urez tuturor copiilor care vor participa la program mult succes”, a declarat Bogdan Stelea.

Regulamentul competiției poate fi consultat pe pagina de Facebook a Fundației Olimpice Române.

Fundația Olimpică Română este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală, care susține dezvoltarea tinerilor sportivi, promovează sportul și principiile unei vieți sănătoase. Spiritul și valorile olimpice reprezintă fundamentul Fundației Olimpice Române. Principalele valori care ghidează fundația, atât în proiectele desfășurate, cât și prin partenerii cu care colaborează sunt respectul, excelența și prietenia.

Detalii suplimentare despre Fundația Olimpică Română pot fi accesate la adresa https://fundatiaolimpica.ro/.

Complexul Sportiv Ion Țiriac reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de Fundația Olimpică Română, sub coordonarea domnului Ion Țiriac. Complexul rezultat în urma modernizării bazei sportive Granitul pune la dispoziție patru terenuri multifuncționale – teren de fotbal, teren de baschet, teren de handbal, teren de minifotbal.

Informații suplimentare despre Complexul Sportiv Ion Țiriac pot fi accesate la adresa https://fundatiaolimpica.ro/#complex.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.