Liderul AUR, George Simion, acuză: La conducerea PSD, PNL și USR sunt oameni de paie. Nu sunt proprii lor stăpâni!

Share:

Deputatul George Simion, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a declarat luni că PNL urmează să treacă prin încă o schimbare a conducerii, premierul Ciucă urmând a fi înlocuit la preşedinţia liberalilor cu Lucian Bode, actualul ministru de Interne.

George Simion susţine că la conducerea partidelor din România sunt „oameni de paie”, procesul democratic fiind ignorat când se aleg oamenii de la vârf, aceştia fiind numiţi de forţe politice superioare.

„Nu au putere de decizie, nu sunt proprii lor stăpâni. Ei nu au ajuns pe forţe proprii. Noi am ieșit în stradă, am făcut gălăgie, lumea ne știe și ne votează. Pe ei nu-i cunoștea nimeni înainte să ajungă la conducere, nici pe Marcel Ciolacu și nici pe Nicolae Ciucă”, a subliniat liderul AUR, pentru EVZ.

Mai mult, George Simion spune că jocurile de putere sunt la ordinea zilei, mai ales în PNL, subliniind: „Ținem minte scandalurile cu președintele de partid. Cum Orban a fost dat afară să vină Cîțu, acesta a fost înlăturat să îi ia locul Ciucă, iar acum  pentru Ciucă este pregătit Bode pentru conducerea liberalilor. Pe ce criterii?

Din păcate sunt oameni de paie la conducerea partidelor. De aceea moare USR-ul, de aceea PSD și PNL nu pot impune măsurile pentru a soluționa această criză economică.

PSD spune acelaşi lucru pe care îl spun şi eu, că piaţa trebuie reglementată. Poate face asta? Nu poate, deoarece este la guvernare. Eu nu știu să fi cedat suveranitatea națională către Bruxelles. Românii nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu așa ceva”, a mai punctat George Simion.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Budica Stancu spune

    Aprob!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.