Ludovic Orban (Forța Dreptei) taxează dur ipocria lui Iohannis pe tema plagiatelor: Să-l trimită acasă pe Nicolae Ciucă, întâiul plagiator al României!

Share:
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a precizat că, luni, la reuniunea Consiliului Național al Forța Dreptei a discutat și pe marginea plagiatelor.
„Am văzut consternat declarațiile lui Iohannis cu privire la „toleranță zero față de plagiat”. Dar, între vorbă și faptă e o distanță ca de la cer la pământ! Există o singură cale prin care președintele Iohannis să demonstreze în practică că este așa cum spune: să-l trimită acasă pe Nicolae Ciucă, întâiul plagiator al României!
Din punctul meu de vedere nu există niciun dubiu, după cum a acționat Ciucă și întregul sistem pentru a împiedica analiza tezei de doctorat la CNATDCU, asupra faptului că a plagiat în teza de doctorat și, ca atare, trebuie să plece acasă.
Dacă Iohannis îl va menține în funcție, înseamnă că, de fapt, Iohannis minte și că se simte foarte bine atunci când este înconjurat de plagiatori, de hoți de proprietate intelectuală și trebuie să dispară din viața publică odată cu astfel de oameni pe care i-a promovat în funcții publice”, a punctat Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.