PNL Sector 1 deblochează proiecte majore amânate de Clotilde Armand

Share:

În ședința de astăzi, 6 octombrie, consilierii PNL Sector 1 vor vota o serie de proiecte care țin de absorbția banilor europeni prin PNRR pentru Sectorul 1. Mai concret, proiectele vizează renovarea și eficientizarea energetică a unor clădiri de locuințe sau clădiri publice din Sectorul 1.

Câteva exemple de unități de învățământ ce vor fi modernizate: Grădinița nr. 44 Bârlogeni/Izbiceni, Colegiul Tudor Vianu, Grădinița nr. 162, Școala Gimnazială nr. 178, Școala Sfântul Nicolae, Colegiul Viaceslav Harnaj, Grădinița nr. 97, Liceul Nicolae Iorga, Liceul N. Tonitza.

Practic, prin acest vot PNL Sector 1 nu doar că deblochează ceea ce Armand ar fi trebuit să facă de mult, ci cere public, în numele cetățenilor, explicații pentru fiecare pas din implementarea acestor proiecte. Mai ales că  accesarea fondurilor din PNRR și derularea proiectelor implică o serie de calități, cum ar fi consecvența sau seriozitatea.

“Interesul cetățenilor sectorului 1 este pe primul loc. Am stabilit sustinerea proiectelor cu finanțare din PNRR, în ciuda faptului că există în continuare zeci de hotărâri de consiliu local inițiate de Partidul Național Liberal și încuiate prompt în sertarul doamnei primar,” a declarat Ramona Porumb, Viceprimar PNL.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.