George Simion demontează manipulările care îl vizează pe el și pe colegii săi: Nu vă lăsați păcăliți de sistem și de acoliții să. Împreună o să reușim să le luăm puterea celor care ne vor sclavi!

Liderul AUR, George Simion, desființează, într-o postare live pe pagina de Facebook, manipulările care îi vizează pe liderii AUR, în special pe el.

“În seara asta (n.r.-miercuri seară) o doamnă care a fost consilieră în guvernul Năstase și care prezintă o emisiune de televiziune m-a plasat pe mine în centrul unei scheme în care erau generali de securitate și chiar Adrian Năstase.Prezenta, cumva, care sunt, chipurile, finanțatorii din umbră ai AUR. Tot miercuri, o altă doamnă și ea prezentă în Cabinetul Năstase ne înfiera că PSD-ul ne-a dat autocare pentru mitinul din 2 octombrie. Pe măsură ce veți auzi voci de genul ăsta care ne vor ataca din toate spectrele, neomarxiti și așa-ziși suveraniști, AUR va crește. Duminică în toate județele din țară se organizează mitiguri în toată țara. De data aceasta, sclavii PSD nu o să mai fie acolo, ca să organizeze contramanifestații în care “ne ajută” și, după care, ne invită să vorbim la microfon, la propriul nostru miting. Nu vă lăsați păcăliți de sistem și de acoliții săi și, împreună, o să reușim să le luăm puterea celor care ne vor sclavi și care iarna aceasta au pregătit cel mai urât coșmar pentru populația României”, a punctat George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.