Romsilva, standuri extrem de vizitate la prestigoasele expoziții internaționale ”Fruit Attraction” de la Madrid și „Hunting Moldovia 2022” de la Bacău!

Share:
Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a fost prezentă cu un stand propriu la prestigioasa expoziție internațională ”Fruit Attraction”, organizată la Madrid, în Spania, între 4 și 6 octombrie.
Standul Romsilva a fost vizitat de numeroase persoane, potențiali clienți, dar și de reprezentanți ai ambasadei României în Spania.
 ”Fruit Attraction” este unul din cele mai mari evenimente de profil la nivel internațional, organizat anual în Madrid, la care expun sute de companii, în secțiuni dedicate fructelor și produselor vegetale și a industriilor conexe.
Totodată, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este coorganizatoare și participantă, cu un stand propriu, la expoziția internațională Expo ”Hunting Moldovia 2022”, care se desfășoară la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău între 7 și 9 octombrie.
Standul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a fost realizat cu ajutorul colegilor silvicultori de la direcțiile silvice Bacău, Bistrița – Năsăud, Iași, Prahova, Sibiu, Neamț, Suceava și de la Muzeul Cinegetic al Carpaților ”Posada”, la standul Romsilva fiind prezentată o expoziție de trofee cinegetice, una de construcții și instalații vânătorești, precum și o serie de produse și servicii specifice.
 În cadrul Expo ”Hunting Moldovia 2022” sunt organizate mai multe evenimente, precum expoziția internațională de vânătoare și pescuit, cu vânzare și prezentare de servicii, expoziția de trofee cinegetice, festivaluri vânătorești și concursuri de gastronomie, expoziție cu câini de vînătoare, prezentări și lansări de carte.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.