Marcel Ciolacu, implicare totală. Liderul PSD le-a cerut miniştrilor Muncii şi Finanţelor să pregătească o analiză cu privire la veniturile pe familii!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, că a cerut miniştrilor Muncii şi Finanţelor să pregătească o analiză cu privire la veniturile pe familii, pentru a avea o bază de discuţie despre eventuale propuneri de ajutor.

„Am cerut atât ministrului Muncii, cât şi ministrului Finanţelor să pregătească, pentru o viitoare şedinţă de coaliţie, să avem o analiză pe venituri pe familii. Cred că, în momentul acela, începem să avem un tablou cât mai corect, să ştim cum venim cu resursa bugetară chibzuită”, a declarat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Întrebat dacă această analiză a fost cerută pentru găsirea de noi măsuri de sprijin pentru populaţie din partea Guvernului, Ciolacu a spus: „Este posibil să gândim, dar ca să iei deciziile îţi trebuie întreaga informaţie. Să vedem câte familii se încadrează, pe sume nominale, presupun că e o bază de discuţie pentru eventuale propuneri de ajutor pentru perioade limitate, cum este perioada iernii”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.