Primarul general, Nicușor Dan, implicare totală: Lucrările pentru instalarea centralei provizorii de termoficare pe amplasamentul fostei Centrale Termoelectrice Titan sunt în grafic!

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat, marți, că lucrările pentru instalarea centralei provizorii de termoficare pe amplasamentul fostei Centrale Termoelectrice Titan sunt în grafic. Potrivit edilului, până în prezent au fost montate pe poziție toate cele 5 cazane în care se va produce agent termic, precum și structura de susținere. Investiție, spune Nicușor Dan, „va asigura locuitorilor din nord-estul Capitalei apă caldă și căldură la parametri normali și va reduce considerabil avariile la rețeaua de termoficare în zonă”. Compania Termoenergetica estimează că noua centrală va fi dată în folosință până la sfârșitul anului.

„În acest moment, se montează coșurile de fum și sunt înlocuite conductele aferente magistralei de termoficare de pe Bd. Basarabia și din incinta CET-ului. De asemenea, se lucrează la instalațiile auxiliare de apă brută și apă tratată.
Au mai rămas de executat lucrări pentru alimentarea cu gaze, apă și canalizare, precum și cele aferente instalațiilor electrice.
Această investiție va asigura locuitorilor din nord-estul Capitalei apă caldă și căldură la parametri normali și va reduce considerabil avariile la rețeaua de termoficare în zonă.
Compania Termoenergetica estimează că noua centrală va fi dată în folosință până la sfârșitul anului”, a scris Nicușor Dan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.