Cătălin Drulă cere demiterea ministrului Bode în scandalul „licitației cu dedicație pentru BMW-urile poliției”: Avem un stat capturat, patronat de Don Klaus de la Cotroceni!

Cătălin Drulă, președintele USR, a cerut marți demiterea ministrului de Interne, Lucian Bode, pe care l-a acuzat că prin presupusa licitație ”cu dedicație” pentru BMW-urile poliției rutiere periclitează aderarea României la Schengen.

”Avem un stat capturat, patronat de Don Klaus de la Cotroceni, Il Capo care coordonează mafia ce periclitează aderarea la Schengen. E foarte grav în contextul aderării la Schengen. Un ministru corupt pune în pericol aderarea la Schengen”, a spus marți Drulă.

El l-a acuzat pe Lucian Bode că a refuzat să vină la dezbaterea moțiunii simple din Parlament, depusă de USR și Forța Dreptei.

”Suntem în ceasul 13, aderarea la Schengen e un obiectiv pe care USR îl susține fără rezerve, România merită să intre Schengen. Acuzațiile de corupție asupra clasei politice sunt problema. Un ministru de Interne care face licitații cu dedicație – BMW pentru poliția rutieră, apoi pentru poliția de frontieră – pune în pericol acest obiectiv. Fac apel la organele abilitate să facă lumină în acest caz”, a mai spus Drulă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.