Ponta îi taxează dur pe „șarlatanii” care ne tot prostesc că aderarea la Schengen depinde de de lupta anticoruptie : „Să sperăm ca Olanda nu ne ia banii și ne dă țeapă – cum au mai făcut alții!”

Informația potrivit căreia România a cumpărat cu 44 de milioane de euro două nave de pompieri  de la compania olandeză Damen cu doar o zi înainte de vizita premierului olandez, Mark Rutte, a generat reacția liderului Pro România, Victor Ponta.

„Am inteles de mult de ce ne tin de 10 ani sa nu intram in Schengen – curat din “lupta anticoruptie” Coane Fanica ! Adica nu eram corupti buni – doar corupti rai ! Acum, sa dam banii unde trebuie si gata , sa ne primeasca unde era normal sa fim ( dupa ce am cheltuit miliarde cu securizarea frontierelor – tot cu firme din tari care se opuneau la vot ) . Sa speram ca Olanda nu ne ia banii si ne da teapa – cum au mai facut altii ! PS – recunosc insa ca cel mai tare ma enerveaza sarlatanii si naivii care ne tot prostesc pe toti ca aderarea la Schengen depinde de legile justitiei, de lupta anticoruptie , bla bla bla . Tine pe naiba!”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.