George Simion și AUR provoacă frisoane la vârful PSD și PNL. Ce se ascunde în spatele diversiunilor ce îl vizează pe George Simion?

Teama de George Simion și AUR atinge cote paroxistice. Sistemul, actuala clasă politică, cărora liderii AUR le-au declarat război total s-au repliat rapid. Revitalizarea ALDE de către Varujan Vosganian, nimeni altul decât omul de încredere al controversatului Tăriceanu și susținător fervent al lui Liviu Dragnea, cei care au părăsit scena politică pe ușa din dos, ridică mari semne de întrebare.

Ca și cooptarea ca și copreședinte a milionarului Mohammad Murad. Cel care caută, de ani buni, formule peste formule pentru a accede la vârful politicii. Fiecare are, însă, dreptul, să viseze. Și Murad are acest drept!

Atacurile sale la adresa liderului AUR, George Simion, nu au surprins decât pe cei neavizați cu politica. După gogomănia rostogolită de ani buni pe la televiziunile de casă ale PSD sau PNL potrivit căreia „Simion și AUR fac jocurile Rusiei”, atacul lui Murad care vorbește, tranșant, de faptul că George Simion este, practic, o marionetă în mâinile a 30-50 de generali, nu face altceva decât să arate, în cel mai mic detaliu, care este miza revitalizării ALDE!

Din păcate, atacurile la adresa lui Simion și a celorlalți lideri AUR vor continua. Se vor intensifica cu fiecare zi. Teama că interesele actualei clase politice ar putea fi afectate de liderii AUR este cronică. Și va conduce la noi manipulări, diversiuni, minciuni!

Sper, însă, că la viitoarele alegeri românii vor înțelege că 30 de ani de așa-zisă guvernare PSD, PNL, deghizată în alianțe monstruoase sunt suficienți. Iar AUR trebuie să primească șansa recredibilizării României…

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.