Liderii AUR taxează dur duplicitatea lui Ludovic Orban: Îl invităm să semneze în Parlament, cu colegii săi, pentru declanșarea procedurii de demitere a lui Iohannis!

În contextul unei clase politice toxice, care scoate la mezat, de peste 30 de ani, interesul național, lupta liderului AUR, George Simion, și a colegilor săi pentru suspendarea președintelui Iohannis reprezintă un demers dificil, o provocare uriașă pe liderii AUR vor să o ducă la bun sfârșit.
Până la urmă, cetățenii sunt singurii care contează pentru George Simion și colegii săi. Iar drumul până la declanșarea referendumului de suspendare a lui Klaus Iohannis rămâne, din păcate, lung, cu multe bariere politice, manipulări și dispreț la adresa milioanelor de români.
Concret, Liderii AUR au lansat campania „Jos Iohannis”, cu un an în urmă, campanie în cadrul căreia s-au strâns peste două milioane de semnături, susține senator
„Având în vedere că, recent, mai mulți lideri ai USR, precum și fostul lider liberal Ludovic Orban, cu facțiunea lui, au descoperit că președintele Iohannis este corupt și trădător, îi invităm să semneze în Parlament pentru declanșarea procedurii de demitere a acestuia, cerută de AUR”, a precizat, pe pagina de Facebook senatorul AUR, Claudiu Târziu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.