Ponta pune tunurile pe Iohannis la șapte ani de la tragedia de la Colectiv: Cine a vrut “Guvernul Lui” si cine zicea că va repara problema ? Am disprețuit mereu fariseii politici care s-au cățărat pe cadavre!

Au trecut șapte ani de la tragedia de la Colectiv. Singurul lider politic care și-a asumat responsabilitatea, deși vina nu era nici pe departe a sa, a fost Victor Ponta, premier care și-a dat demisia din funcție! S-a schimbat ceva în șapte ani? Dacă mâine, doamne ferește!, ar avea loc o nouă tragedie am fi capabili să-i trătam pe arși? Există un spital, după șapte ani, în care aceștia să poată fi tratați? Evident că nu!

În context, liderul Pro România, Victor Ponta, a făcut, ieri, o postare tranșantă pe pagina de Facebook.

„Se implinesc 7 ani de la tragedia de la “Colectiv” ; am respectat mereu suferinta victimelor si a rudelor si am dispretuit mereu fariseii politici care s-au catarat pe cadavre ca sa isi realizeze niste obiective meschine ! Indiferent daca unii ma vor injura azi tot va spun ce gandesc : daca problema in Noiembrie 2015 erau doar Ponta si PSD – in ultimii 7 ani cine mai este de vina? Nu mai “ucide coruptia”? In 7 ani nu a facut nimeni macar un centru de arsi in Romania ( cand se cheltuie miliarde anual pe tot felul de prostii inutile doar ca sa se promoveze unii la nivel international)! Din 500 de arsi se transfera ( greu de tot) 10 in strainatate ! Cine i-a numit pe ultimii 7 Prim Ministri din ultimii 7 ani? Cine a vrut “Guvernul Lui” si cine zicea ca va repara problema ? Oamenii care protesteaza cu intentii bune si isi dau seama ca au fost doar folositi in mod cinic ce pot sa faca ( nu ma refer la #focile fericite care aplauda si injura la comanda)? Daca pentru “Colectiv” erau de vina “coruptii” – de 7 ani incoace au fost atatea incendii si victime in spitale si nu mai e nimeni vinovat! Cred ca orice Guvern ar fi rezolvat problema pacientilor arsi in 6 luni – daca mai era cineva interesat! Dupa 7 ani, cu “sacii in caruta” , oricum nu le mai pasa politicienilor de victime – dar ar putea sa rezolve problema pe viitor ; sau ma asteapta pe mine sa fac tot eu si asta?”, a precizat Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.