George Simion, implicare totală. Liderul AUR protestează față de modul în care sunt tratați românii din spitale și elevii școlilor de stat! Meniu de parlamentar vs meniu de bolnav în spital!

George Simion protestează față de modul în care sunt tratați românii din spitale și elevii școlilor de stat. Liderul AUR a publicat mai multe imagini în care prezintă diferența uriașă între meniurile copioase ale parlamentarilor și cele ridicole primite de pacienți și copii. 

Luni, 31 octombrie, George Simiona publicat o imagine cu burgerii pe care-i primesc unii parlamentari, în timpul serviciului. Printre cei mai înfometați se număra Dan Barna, fostul candidat la prezidențiale din partea USR.

„Pofta bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis. Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a notat Simion, pe pagina sa de Facebook.

Marți, 1 noiembrie, George Simion a revenit cu o postare în care a prezentat ce hrană primesc pacienții și elevii. Primii, o lingură de gem și un cub de unt, cei din urmă un măr minuscul.

Numai pacient sau elev în România să nu fi…

„În urma postării de ieri am primit de la voi mai multe poze din România reală! Și critici și amenințări de la ‘colegi’ parlamentari”, a comentat George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.