Liderii AUR trag un nou semnal de alarmă: Acest Parlament este tot mai antiromânesc. Și-au propus să desăvârșească opera de separare totală a minorității maghiare în școli!

Liderii AUR avertizează că „limba română a fost de mult exmatriculată din unitățile de învățământ purificate etnic!”
George Simion și colegii săi susțin că „acest Parlament tot mai antiromânesc rescrie Istoria și corectează Dicționarul Explicativ ca și cum ar fi luat România în proprietate privată”.
„Ultima grijă a ocupanților din sala de ședințe este apărarea drepturilor și demnității românilor. Dacă la pensii, poduri, carburanți sau curent electric nu se pricep din lipsă de pregătire teoretică și practică, ne-am fi așteptat să aibă cel puțin un dram de patriotism.
 Nu au, și nici nu îi interesează subiectul mai mult decât îi preocupă comenzile venite de la stăpânii lor. Astăzi, de exemplu, și-au propus să desăvârșească opera de separare totală a minorității maghiare în școli. Nu mai e loc pentru alte naționalități în școlile ungurești. Limba română a fost de mult exmatriculată din unitățile de învățământ purificate etnic! „, a punctat senatorul AUR, Ion Neagu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.