Violeta Alexandru (Forța Dreptei) pune tunurile pe liderilor Coaliției în privința majorării pensiilor: M-am săturat de minciunile lor în care se afundă singuri!

Liderul Forța Dreptei București, deputatul Violeta Alexandru, critică dur „minciunile” liderilor Coaliției pe tema majorării pensiilor.
„Deci ce a rezolvat N. Ciucă la Bruxelles în legătură cu pensiile? Nimic. Când s-a întors, culmea, până și propriul partid i-a spus că pensiile pot crește cu mult mai mult de 10%, plafonul de 9,4% din PNRR permițând. L-au trimis în bătaie de joc? Sau a fost trimis de PSD?
Dacă Ciucă s-a dus și s-a întors așa cum a plecat, ne pregătim pentru un 2023 tot cu 10% creștere, cum a făcut anul acesta, pe mână cu PSD?
Dacă vor crește mai mult, deși procentul de 9.4% sau alt indicator maximal pentru ponderea cheltuielilor cu pensiile în buget rămâne acolo, de ce nu au făcut ceea era de bun simț anul acesta? Să ajute pensionarii, oameni care au muncit în această țară, să nu ajungă aproape cerșetori pentru că nu își mai pot permite cheltuielile necesare.
M-am săturat de minciunile lor în care se afundă singuri”, a punctat, pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.