Djokovic va participa la Australian Open 2023. Fostul lider mondial a primit viză deși este nevaccinat!

Novak Djokovic a anunţat că va participa la Australian Open 2023, deoarece a primit viză pentru Australia. Sportivul a fost expulzat în ianuarie 2022, deoarece nu era vaccinat, şi a primit o interdicţie de până la trei ani în Australia, anulată acum.

Novak Djokovic a primit viză pentru Australia. „M-am bucurat când am primit vestea”, a spus Novak Djokovic, care participă în această perioadă la Turneul Campionilor.

Novak Djokovic nu a putut participa la Australian Open 2023 pentru că nu s-a vaccinat împotriva Covid-19. Sârbul a fost exclus din competiţie şi expulzat din Australia. Ministrul imigrației, Andrew Giles, a fost de acord ca autoritatea pe care o conduce să-i acorde lui Novak Djokovic viză şi să anuleze interdicţia de trei ani care a însoțit decizia judecătorească din ianuarie 2022.

Novak Djokovic nu este vaccinat nici acum împotriva Covid-19, însă din luna iulie Australia nu le mai impune vizitatorilor străini să îşi declare statutul de vaccinare. Recent, directorul turneului de la Melbourne a declarat că Novak Djokovici este binevenit în competiţie dacă va obţine viză.

Novak Djokovic are în palmares 21 de titluri de Grand Slam, dintre care 9 la Australian Open.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.