Liderul AUR, George Simion, nu mai vrea pensionari mințiți și umiliți: Este nevoie de pensii decente pentru românii care au muncit, nu pomeni electorale înainte de alegeri!

Share:

Liderul AUR, George Simion, a cerut, în cadrul unei intervenții tranșante în plenul Parlamentului, pensii decente pentru românii care au muncit, nu pomeni electorale înainte de alegeri.

„În momentul în care erați în băncile Opoziției, susțineați domnului Budăi, că trebuie renegociat PNRR, că pensiile nu pot fi mărite din cauza procentului de 9,4% alocat din PIB. Acum sunteți la Putere și vedem o oarecare importanță în a renegocia PNRR. Nu ați făcut-o. După cum vedem această impotență și din partea coaliției de guvernare, care nu este în stare să negocieze la nivel european cu partenerii noștri aderarea României în Schengen. Nu puteți, dar intențiile dumneavoastră legate de pensii sunt periculoase. Vreți să dați mită electorală nemărind punctul de pensie? Vreți să dați oamenilor amărâți din țara asta, o singură dată, o sumă mare, ca să aveți garanția că vă vor vota! Așa ceva nu este sustenabil dacă vă imaginați că veți câștiga simpatia pensionarilor mituindu-i, vă înșelați! Prea mult timp v-ați bătut joc de multe categorii sociale și mai mult decât atât ar trebui să explicați românilor care sunt pensiile speciale pentru că în momentul acesta nu am reușit decât să învrăjbim o categorie socială împotriva celeilalte. Planurile pentru mărirea pensiilor anul viitor înseamnă că săracii să primească puțin și bogații mult. Poziția AUR este mărirea pensiilor cu o sumă fixă și tăierea pensiilor speciale”, a punctat liderul AUR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.