Ludovic Orban dă lovitura de grație PSD și PNL. Liderul Forța Dreptei va candida la alegerile prezidențiale din 2024!

Share:

Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei, a declarat, întrebat de o posibilă candidatură la prezidențiale, că reflectează foarte serios și că „cel mai probabil da”.

Ludovic Orban a spus că obiectivul său fundamental pentru 2024 este să nu câştige PSD preşedinţia României fiindcă, dacă câştigă, 10 ani de zile vor avea tot.

”Am anunţat că reflectez foarte serios la această candidatură, cel mai probabil da”, a spus Orban, întrebat dacă se gândeşte să intre în cursa pentru preşedinţia României.

Despre o alianţă pe dreapta, liderul Forţa Dreptei a explicat că el este ”un om realist, iar ecuaţia alegerilor din 2024 este o ecuaţie pe care încă nu o putem anticipa 100%”.

„Nu se ştie, va merge PSD împreună cu PNL, eu cred că ăsta este planul lui Iohannis. Inclusiv la alocale este posibil să meargă, pentru că am auzit mulţi baroni din partea PNL-ului, mai puţin din zona PSD care, ca să îşi prezerve poziţiile, le-ar conveni să facă o alianţă să fie susţinuţi la Consiliile Judeţene şi la municipii”, a spus Orban.

Fostul șef al liberalilor a spus că e dificil să facă o evaluare a modului în care va arăta politica românească la început de 2024, având în vedere că alegerile europarlamentare vor fi primele, apoi localele în septembrie, parlamentarele şi prezidenţialele.

„Trebuie luate nişte decizii. Obiectivul meu fundamental pentru 2024 este să nu câştige PSD-ul preşedinţia României pentru că dacă câştigă, 10 ani de zile vor avea tot”, a declarat Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.