Ciolacu îi desființează pe Drulă&co: S-au decredibilizat profund. Românii au aflat cine este, de fapt, USR!

Share:

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a ridiculizat USR, în cadrul unui eveniment organizat de social-democrați. Liderul partidului de guvernare a subliniat eșecurile formațiunii care se scufundă în sondaje. 

Românii au aflat cine este, de fapt, USR, a declarat Marcel Ciolacu. De asemenea, liderul PSD a mai transmis că diferența dintre afirmațiile lui Barna și Cioloș și realitatea „din teren” este foarte mare.

Astfel, în opinia lui Marcel Ciolacu, USR-iștii s-au decredibilizat profund, aspect reflectat în sondajele de opinie.

„Mai avem multe de făcut, cred cu tărie că această coaliție trebuie să funcționeze până în 2024, că am văzut ce a însemnat USR, ‘oamenii noi’. N-aș vrea să intru în mari detalii… 90% din ce ni s-a întâmplat… E o mare diferență între adevăr și percepție: adevărul e unul, percepția era că suntem niște infractori cu toții și s-a datorat acestei invenții – USR.

Și Comisii de la Veneția și Comisia Europeană și toată lumea… S-a închis odată pentru totdeauna un capitol așa-zis discutabil în jurul justiției.

Azi, cred eu, s-a închis un capitol negru pe care l-a plătit PSD cu 90% nevinovat”, a declarat Marcel Ciolacu, la o conferință a PSD Olt.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.