Violeta Alexandru (Forța Dreptei) critică dur duplicitatea guvernării PSD-PNL pe tema majorării pensiilor: România sub PSD este România în care se pedepsește munca. Așa se îngroapă o țară!

Share:
Deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru, critică dur decizia guvernării PSD-PNL de a majora doar cu 12,5% creșterea pensiilor de la 1 ianuarie 2023 în contextul unei inflații anuale de 15,9%.
„Inflație – 15,9%. Creștere pensii – 12,5%.Restul – ajutoare. Doar pentru unii – cine depășește cu 1 leu pragurile pe care le-au stabilit din burtă (electoral) rămâne să se chinuie. Această abordare arată cum îi vede guvernul PSD-PNL-UDMR pe români. Pentru Guvern, creșterea pensiilor nu este un drept al oamenilor, ci o pomană. Ajutoarele se vor da de două ori pe an. În lunile în care nu se acordă ajutorul, pensionarii rămân tot cu pensiile neadaptate costului vieții”, a precizat, pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru.
Potrivit acesteia, soluția corectă ar fi fost creșterea pensiilor cu rata inflației din acest an respectiv cu procent din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut.
„Veniturile celor care au muncit mai puțin ajung astăzi să atingă cuantumul pensiilor celor care au muncit toată viața, au investit în ei, au făcut sacrificii ca să devină mai buni, să ia un post mai bun pe merit, dar cu responsabilități pe măsură. Îi aud pe acești oameni. Sunt la fel ca ei. Nu aștept să îmi dea nimeni un ajutor, muncesc (cum au muncit și ei toată viața) și sunt îndreptățită să cer statului să îmi acorde exact drepturile care mi se cuvin”, a mai spus Violeta Alexandru.
„România sub PSD este România în care se pedepsește munca. Așa nu se dezvoltă o țară. Așa se îngroapă o țară”, a conchis liderul Forța Dreptei București.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.