Alarmant: Crește numărul bucureștenilor care se debranșează de la rețeaua Termoenergetica!

Share:

Compania Municipală Termoenergetica SA – care gestionează rețeaua de conducte de termoficare și puncte termice din București, s-a confruntat în ultimii ani cu tot mai multe cereri de debranșare.

Tot mai mulţi bucureşteni se debranşează de la rețeaua Termoenergetica. În 2022, numărul cererilor de debranşare a crescut cu 33%.

Potrivit datelor furnizate la solicitarea spotmedia.ro de Compania Municipală Termoenergetica SA – care gestionează rețeaua de conducte de termoficare și puncte termice din București – în 2019 s-au debranșat 944 de apartamente. De atunci numărul celor care au renunţat la încălzirea centralizată pentru a-şi monta centrală în apartament a tot crescut, ajungând la 3.417 bucureşteni în 2022, după ce frigul și lipsa apei calde i-au adus la disperare pe mulți bucureșteni anul trecut.

Cei aproape 3.500 de bucureşteni s-au debranşat deja, iar potrivit Termoenergetica SA alți 259 au depus documentele și sunt pe cale să obțină avizul. Deocamdată, debranşarea de la sistemul public de încălzire este oprită în Bucureşti, fiind posibilă în primăvară când se va opri furnizarea agentului termic.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.