Liderii AUR au prezentat „Cartea neagră a guvernării Ciucă”. George Simion și Claudiu Târziu dau lovitura de grație guvernării PSD-PNL!

Liderii AUR au prezentat „Cartea neagră a guvernării Ciucă” demontând, în context, toate manipulările guvernările PSD-PNL-UDMR.
 Potrivit liderului AUR, George Simion, bilele negre ale guvernării sunt numeroase de la faptul că România nu va intra în spațiul Schengen anul acesta, la stagnarea aderării țării noastre la structuri internaționale precum OCDE.
Au scăzut de la 1 milion de euro la 500.000 de euro nivelul de impozitare la cifra de afaceri și au supraimpozitat contractele part-time, ceea ce a provocat închiderea activității a zeci de mii de firme”, a mai spus Simion.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, a precizat că la un an de la instalare, guvernul Ciucă desăvîrșește dezastrul.

„Toate promisiunile făcute românilor au fost doar amăgiri. De la majorarea reală a salariilor și pensiilor, la sprijinirea micilor întreprinzători sau la renegocierea PNRR.
Acesta este guvernul foamei, care îi aduce pe români la sapă de lemn.
Singura soluție: alegerile anticipate!
Joi partidul AUR a organizat la Parlament conferința publică „Cartea neagră a guvernării: un an de la instalarea guvernului Ciucă”, a conchis Claudiu Târziu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.