Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja: Clotilde Armand nu a demonstrat decât incompetență și corupție!

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a declarat vineri într-o conferinţă de presă, despre primarul Clotilde Armand, că cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi corupţie, anunță News.ro. El a acuzat-o pe Clotilde Armand că vrea să dea mită electorală prin ajutorul anunţat pentru toţi locuitorii sectorului de peste 18 ani, de 1.000 de lei şi a anunţat că PNL, împreună cu PSD au făcut un alt proiect de hotărâre, corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor.

Sebastian Burduja, PNL Sector 1 a afirmat că acest subiect a generat discuţii în spaţiul public şi anume ”iniţiativa pur electorală a primarului Clotilde Armand, privitoare la tichete anticriză”.

”Ele sunt, de fapt, în versiunea doamnei Armand tichete pro mită electorală, pentru că vizează numărul de persoane, peste 18 ani, primind fiecare votant al sectorului 1 suma de 1.000 de lei”, a spus liderul PNL Sector 1.

Sebastian Burduja a anunţat că ”astăzi, împreună cu partenerii de la PSD, vor prezenta un proiect corect, echitabil şi transparent, care va viza cu adevărat nevoile oamenilor şi nu nevoia de a obţine voturile lor”.

Preşedintele PNL Sector 1 a spus că ”vorbim de o sumă acordată pe gospodărie, nu pe votant, cum doreşte primarul Clotilde Armand,  de termene mult mai scurte, astfel că până la 30 aprilie anul viitor trebuie plătite aceste sume către cetăţeni, nu până la alegerile locale, cum dorea primarul să lungească lucrurile, pentru a capitaliza electoral acest proiect”.

”Noi susţinem că într-o perioadă complicată, oamenii politici, care sunt lideri politici trebuie să se concentreze pe nevoile oamenilor şi nu pe alegerile următoare. Doamna Armand, prinsă în corzile incompatibilităţii de către ANI, de către Prefectura Bucureşti, cu sesizări la Parchet pe speţe flagrante în care şi-a plătit singură bani din proiecte europene şi înţelegem pe surse că şi i-a plătit în avans, iar lucrul acesta trebuie verificat. De asemenea, tot pe surse se aspune că deja a încercat să îi dea înapoi, să îşi acopere urmele. Acest subiect nu poate dispărea pentru că încearcă să îi mituiască pe cetăţenii Sectorului 1 cu 1.000 de lei”, a a afirmat ministrul Burduja.

El a menţionat că ”cea mai mare dezamăgire pe care o au faţă de această persoană este că este un simplu politruc, care nu a demonstrat altceva decât incompetenţă şi iată, corupţie, incompatibilitate în sectorul 1, fiind practic cu nimic diferită de politrucii pe care i-a criticat atâta timp”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.