Vești bune pentru români: Litrul de benzină a scăzut sub 7 lei!

Share:

Veşti bune pentru şoferi înainte de weekend. Litrul de benzină standard a scăzut în această dimineață sub 7 lei la stațiile Petrom din București.

Litrul de benzină şi motorină continuă să se ieftinească. Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișa la 25 noiembrie 2022, în aplicația Petrom, un preţ de 7.45 lei pentru un litru de benzină standard, în timp ce prețul motorinei standard este de 8,66 lei/litrul.

Astfel, după aplicarea subvenţiei, la Petrom preţurile ajung la 6,95 lei pentru benzina standard față de 7 lei, prețul cu care se vindea cu o zi în urmă. Motorina standard se vinde cu 8.16 lei/litru după aplicarea reducerii de 50 de bani.

Preţul carburanţilor a reînceput să scadă din 17 noiembrie, după o lună în care au crescut în 15 rânduri, cumulând o scumpire de 63 de bani pe litru.

În ciuda ieftinirilor, guvernanţii iau în calcul prelungirea compensării preţurilor la benzină şi motorină cu 50 de bani pe litru pentru încă trei luni, din ianuarie până în martie 2023, potrivit unor surse citate de Antena 3.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.