Senatorul AUR, Claudiu Târziu, critică dur eșecurile guvernării PSD-PNL: După un an de zile de la instalare, Guvernul Ciucă pare să săvârșească dezastrul

Share:
Senatorul AUR, Claudiu Târziu, acuză faptul că, după un an de zile de la instalare, Guvernul Ciucă pare să săvârșească dezastrul!
„Ce a promis acest guvern: a promis o fiscalitate predictibilă. Nu avem. Dimpotrivă, în vară ne-a făcut surprize de nedescris. A promis salarii mai bune. Nu avem, inflația le-a tocat și pe acelea care erau cum erau. A promis mărirea pensiilor, la care se angajase PSD cu câțiva ani înainte, până la 40%.
Astăzi, ne amăgesc că va exista o creștere care nu acoperă nici măcar inflația. Ne-au promis renegocierea PNRR pe care noi, cei de la AUR, nu l-am votat, pentru că nu a fost dezbătut”, a precizat Târziu.
Potrivit senatorului AUR, în schimb, PSD, deși era în Opoziție, l-a votat în orb și se prevalează de el acum, când ia decizii împotriva românilor.
„Au promis ajutor pentru IMM-uri și agricultori. Nu au făcut-o. Mulți și-au legat speranțele de ministrul Agriculturii, iar prin ultimele fapte ale acestuia, se dovedește că Daea a primit un credit nemeritat: lovește fix în micii fermieri.
 Știți bine acea ordonanță de guvern care prevede amendarea agricultorilor care îndrăznesc să-și trateze singuri culturile. Cu alte cuvinte, guvernul Ciucă ar trebui să se numească Guvernul Foamei sau, daca vreți, al Sărăciei, ca rezultat al unui regim care poartă numele președintelui Klaus Iohannis, un regim care s-a dovedit fără viziune, fără competență și fără voința de a face binele”, a punctat Claudiu Târziu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.