Ministrul Muncii, Marius Budăi, implicare totală: Legea pentru recalcularea pensiilor, gata până la finele trimestrului I 2023!

Share:

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat în această seară, la Antena 3 CNN, când va fi gata legea care va permite recalcularea pensiilor.

„Suntem în construcție pe această lege. Până la finalul trimestrului I din 2023 va fi gata Legea.” a spus Marius Budăi.

„Nu știu dacă va fi neapărat o nouă formulă (n.r. de recalculare), nu știu dacă va fi neapărat o nouă lege. Noi am zis și în programul de guvernare că vom pleca de la analiza Legii 127. despre care mulți specialiști spun că este o lege bună.

Vom corecta ce avem de corectat acolo, așa cum s-a asumat, și cu siguranță până la final de trimestru I va fi gata această lege.

Noi deja suntem în această perioadă cu preluarea datelor în format electronic. Pregătim terenul, astfel încât în momentul în care avem Legea, și calendarul în cadrul legii, cu siguranță vom trece la aplicare (n.r. la recalculare). Lucrăm, suntem în parametri”, a mai precizat ministrul Muncii.

Noi deja suntem în această perioadă cu preluarea datelor în format electronic. Pregătim terenul, astfel încât în momentul în care avem Legea, și calendarul în cadrul legii, cu siguranță vom trece la aplicare (n.r. la recalculare). Lucrăm, suntem în parametri.”, a mai precizat ministrul Muncii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.