Nicușor Dan, primul primar general care nu-i minte pe români: Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând de săptămâna trecută!

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, a precizat că este la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută.
„Am avut și luni o discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutățirea de săptămâna trecută a venit de la capacitățile de producție ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăți la început de sezon rece.
Acestea s-au remediat la sfârșitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârșitul acestei săptămâni la CET Vest și se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud. Tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni și centrala provizorie de la Titan.
Acum se lucrează și la avaria apărută în cursul dimineții de luni, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului.
Vă asigur de buna credință a tuturor oamenilor implicați care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a punctat, pe pagina de Facebook,  Nicușor Dan.
Citește și
1 Comentariu
 1. Cristea Maria spune

  DOMNULE PRIMAR:
  INCĂ DE CAND V AM ALES PRIMAR AL BUCURESTIULUI INCERC SA I AU LEGATURA CU DV.
  IMPOSIBIL…
  NUMAI IN SCRIS PRIN REGISTRATURĂ.
  ASA AM FĂCUT., NUMAI CA RASPUNSUL IL PRIMESC DE LA ACEEASI PERSOANĂ , UN RASPUNS LA FEL.
  OARE DV CAND TRECETI DINSPRE PASAJUL UNIREA SPRE UNIVERSITATE PE BDUL BRATIANUL NU VĂ SARE IN OCHI BLOCUL DIN BANIEI NR 1 COLT CU ICBRATIANUL CARE DE 7 ANI ARATĂ ASA.
  3 AUTORIZATII DE CONSOLIDARE, INCĂ O PRELUNGIRE ACUM :
  SEMNATE DE ACEEASI PERSOANA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.