Cătălin Drulă taxează dur duplicitatea PSD-PNL pe tema pensiilor speciale: Le cer președinților PSD și PNL să prezinte public calendarul de eliminare a pensiilor speciale!

Share:
Liderul USR, Cătălin Drulă, mesaj cu ocazia Zilei Națională a României.
„România a fost făcută de oamenii care n-au stat deoparte și au pus cărămizi pentru viitor.
Patriotismul înseamnă să ne uităm în ochii copiilor noștri și să le putem spune că am făcut ce am putut mai bine pentru lumea lor.
La mulți ani, România!”
În context, Drulă a avertizat că de la 1 ianuarie 2023 intră în vigoare vreo 20.000 de pensii speciale noi, „dacă majoritatea lui Nicu și Marcel nu își găsește curajul să le eliminăm în Parlament”.
„Le cer președinților PSD și PNL să prezinte public calendarul de eliminare a pensiilor speciale și le reamintesc că este jalon în PNRR, cu termen finalul acestui an.

Pensiile parlamentarilor sunt în plată acum. Reamintesc că este vorba de pensii speciale. Mai mult, reamintesc că pensia specială este de opt ori mai mare decât pensia normală. Ajunge până la 12.000 de lei pe lună în cazul parlamentarilor. Și la 1 ianuarie intră în vigoare încă vreo 20.000 de pensii speciale, care până acum nu existau și mă refer aici la pensiile speciale ale primarilor, care au fost tot prorogate an de an. Avem în acest sens un proiect al USR care e blocat, însă, în sertarul comisiilor de la Senat de luni de zile”, a precizat liderul USR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.