Liderul AUR, George Simion, mesaj tranșant de Ziua Națională: Suntem la Alba Iulia, aici s-a făcut Unirea. România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo!

Share:

George Simion, liderul partidului AUR, a ieșit în stradă, la Alba Iulia, alături de mii de români, pentru a celebra Ziua Națională. Deputatul a transmis un mesaj în stilul caracteristic, în exclusivitate pentru România TV. 

George Simion a profitat de ocazie pentru a-l înțepa pe Klaus Iohannis și pentru a aminti românilor că multe dintre teritoriile României Mari (1918) sunt înstrăinate, iar administrația de la București se face că nu vede acest lucru.

„Din 2006, neîncetat, an de an, aici s-a făcut Unirea, nu la Iohannis, la recepție. Cred că e mult mai onorabil să fiu printre oameni cinstiți, nu cu oameni precum Schmidt, cu oamenii lui Iohannis. 

Suntem la Alba Iulia, aici s-a făcut Unirea. Bucureștiul e capitala adminsitrativă a României. România e prea mică, nu are Cernăuți, Chișinău, plângem pentru românii de acolo”, a declarat George Simion, pentru România TV.

De asemenea, liderul AUR a transmis și un mesaj emoționant pentru români.

„La mulți ani, România!

Ziua Națională a României este sărbătoarea celui mai important moment din istoria acestui popor. Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 este dovada că atunci când stau unul lângă altul, românii sunt de neînvins!

Să ne amintim în fiecare clipă în care ne este greu pilda înaintașilor noștri care au schimbat istoria într-o zi de 1 decembrie și au arătat lumii întregi că între frați nu există granițe”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Partidului AUR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.