Marcel Ciolacu, cadou inedit, de Ziua Națională, din partea unei fetițe de 10 ani ”Speranța acestei națiuni stă în copiii săi!”

Share:
Ziua de 1 Decembrie este sărbătorită de toți românii. O fetiță de zece ani a ținut să-i ofere liderului PSD o broșă tricoloră făcută chiar de ea. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.
Marcel Ciolacu a fost prezent și el prezent la parada militară. Liderul PSD a postat un mesaj pe Facebook adresat românilor, dar a menționat-o și pe fetița care i-a dat broșa cadou.

”Speranța acestei națiuni stă în copiii săi! Delia, un copil minunat de 10 ani, mi-a dăruit astăzi o broșă tricoloră cu România făcută de mânuțele ei.O voi purta astăzi cu mare mândrie cu gândul la energia acestei generații care va duce România acolo unde merită și îi este locul. La fel cum acum 104 ani, generația de atunci a înțeles că doar prin unitate putem să ne îndeplinim visul de a trăi cu toții într-o singură țară.Generația actuală a luat o țară distrusă de comunism și a dus-o în Uniunea Europeană și NATO. Avem o șansă extraordinară să îndeplinim total visul european și să aderăm la spațiul Schengen. Depinde doar de noi!Pentru Delia, pentru toți copiii acestei națiuni, trebuie și noi să stăm uniți și să trecem peste toate provocările la care suntem supuși de un război ilegal chiar la granițele noastre și de toate crizele suprapuse pe care le-a cauzat.Avem această datorie, pentru ca viitoarea generație să poată construi pe o fundație mult mai solidă !
La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.